Om os

MC Gaarden i Slangerup har fået ny indehaver


Der er stadig motorcykelværksted på Jernbanevej 2 i Slangerup. Men den tidligere ejer af MC Gaarden var efter 40 år på matriklen klar til at lade yngre kræfter overtage stedet. Fremover vil det derfor være Birk Jon Stæhr, som kunderne kommer til at møde.

“Jeg har længe gået med tankerne om at blive selvstændig,” fortæller Birk og fortsætter: “Jeg har banket på flere døre til motorcykelværksteder for at spørge, om de kunne have lyst til at sælge. Min bank rådede mig nemlig til, at finde et værksted som allerede eksisterede, og som derfor havde opbygget en kundekreds,” fortæller Birk, som inden overtagelsen af MC Gaarden har arbejdet som værkstedschef i København.

“Det var ikke så personligt inde i byen. Jeg kan godt lide også af have kontakt med kunderne,” siger Birk, som nu kan være med hele vejen rundt. “Jeg har altid været bidt af motorcykler og biler. Og har langt hen ad vejen vidst, at det var det her jeg ville. Det er super fedt, også selvom jeg nu arbejder til sent om aftenen,” siger Birk og smiler tilfreds.

Kilde: LokalAvisen/ Birgitte Masson